Romana | Engleza
Content removal (Sterge Continut Ilegal), Descarca Muzica Noua Gratis, Muzica Manele, Muzica Petrecere, Muzica Romaneasca, Muzica Straina, Muzica House, Muzica Trap, Albume, Videoclipuri HD

Content removal (Sterge Continut Ilegal)

Pe acest site (Mp3Noi.com), veti gasi link-uri care duc la fisiere audio.
Aceste fisiere sunt stocate in alta parte pe internet si nu sunt o parte a acestui site.
Mp3Noi.com nu are nici o responsabilitate pentru aceste fisiere, Mp3Noi.com colecteaza numai link-uri si indexeaza continutul altor site-uri.
Site-ul nostru este complet automatizat, acest lucru inseamna ca accesam cu crawlere alte site-uri MP3 si directoare web care duc spre fisiere audio.
Mp3Noi.com respecta legile DMCA.

Daca materialul dvs. cu drepturi de autor a fost indexat de Mp3Noi.com si doriti ca acest material sa fie indepartat de pe site, trebuie sa furnizati o comunicare scrisa cu referire exacta la continutul pe care il detineti.
Aceasta comunicare trebuie sa contina urmatorul text :

Numele si adresa URL exacta( a materialului dvs. de drepturi de autor.
( de exemplu: https://www.mp3noi.com/*categorie*-mp3/nume_melodie/*numarul de link* )
Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).
Dovada clara a dovezi ca detineti dreptul de autor pentru acest continut sau de dovada ca esti un reprezentant al persoanei / companie care detine de continut.

Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteti mail direct la: [email protected]
Va sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, trebuie sa contactati administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit.

Tine minte!

Va vom raspunde la toate mail-urile trimise. Nu vom raspunde la mail-urile automatizate si la cele care nu au inclus in mail detaliile de mai sus.
Retine ca poate dura pana la 72 de ore pentru a putea procesa cererea dvs.

Aboneaza-te la noutati

FeedBurner

In momentul in care te-ai abonat, vei primi cele mai noi melodii adaugate pe website direct pe adresa ta de e-mail. Cele mai noi melodii, videoclipuri si albume le puteti descarca in format mp3 si mp4 usor si rapid.
Back